Bel +31 (0)6 - 47 38 24 15 voor een gratis introductieles of aanvullende informatie
RIJSCHOOL ROGER

Over

Over mij

Mijn naam is Roger Habets. Getrouwd en de papa van 4 prachtige kinderen. Ik ben in 2011 begonnen met Rijschool Roger. Ontstaan vanuit een passie voor het autorijden en de drive om dit over te brengen aan toekomstige rijbewijsbezitters.

Daarvoor heb ik ruim 10 jaar gewerkt in de transport en logistieke sector als chauffeur en planner. Daarna ben ik werkzaam geweest als consultant in zowel de ICT als financiële sector. Omdat ik altijd al een passie heb gehad voor autorijden en dit graag wil overbrengen op anderen ben ik gestart met een autorijschool.

Mijn werkervaring uit het verleden kwam daarbij natuurlijk goed van pas. Mede door het vak van consultant heb ik ruime ervaring opgedaan met het overbrengen van kennis en kunde op anderen. En het vak van chauffeur heeft ervoor gezorgd dat ik weet wat je in het verkeer kan verwachten en er verwacht wordt van een toekomstig rijbewijsbezitter.

Rijschool Roger is een dynamische rijschool in Wijnandsrade (Parkstad). Hét adres voor je rijbewijs B (schakel of automaat) en je aanhangerrijbewijs!

Actueel

Omdat de wereld om je heen voortdurend veranderd en ook de wereld van verkeer en vervoer, dien je ook als rijinstructeur deze veranderingen te borgen. Daarom volg ik regelmatig cursussen en lees ik vakliteratuur om op de hoogte te blijven.

Neem gerust een kijkje op de site zodat je ziet welke mogelijkheden er zijn. Ben je geïnteresseerd neem dan contact met me op. Ik zie je graag komen!

Instructeurs

Sinds 2018 is rij-instructeur Charles Cremer werkzaam voor Rijschool Roger. Charles is vader van drie volwassen dochters en opa van twee kleinkinderen. Charles woont samen en hun wandelmaatje is hond Eddie. In 2007 heeft hij de opleiding tot rij-instructeur gevolgd. Hierbij kwam zijn liefde voor het rijden met (vracht)auto`s, o.a.: taxi’s, autotransport, afsleepdienst, alsmede mijn achtergrond als communicatie- & managementtrainer, opleidingsadviseur, projectleider, coach, en consultant samen.

Zijn loopbaan is begonnen als communicatietrainer bij PTT Post en later bij KPN. Ruim twintig jaar heeft hij bovenstaande rollen, vaak gecombineerd vervult. Het begeleiden van mensen in hun verdere ontwikkeling zit in zijn het bloed en is zijn passie. Met name hun persoonlijke, unieke ontwikkeling (houding, gedrag, vaardigheden) in relatie tot de gestelde veranderende functie-eisen of de gestelde houding, vaardigheden en kennis in het verkeer.

In een omgeving van samenwerken en teamspirit, functioneert Charles het best, iets wat hij in de auto ook telkens probeert te realiseren. Op basis van vertrouwen, gelijkwaardigheid en geduld een sfeer scheppen waar mensen durven te leren en “fouten” mogen maken.

Zijn motto: Langzaam gaat het snelst. (niet alleen in het verkeer).


Sinds 2021 is Gerard in dienst als instructeur bij Rijschool Roger, hij stelt zich hieronder voor;

Hoi mijn naam is Gerard Vermeulen en al ruim 28 jaar enthousiast rij-instructeur. Ik ben geboren in een heel klein dorpje genaamd Schalkwijk in de gemeente Houten. Tot augustus 2021 was ik actief in de regio Utrecht voor drie verschillende rijscholen, in de plaatsen Culemborg, Houten en IJsselstein.

Inmiddels woon ik tevreden samen met mijn vriendin in een klein dorp in de buurt van Born. Hiervoor hadden we een jaar of acht een zogeheten latrelatie. Uit een vorig huwelijk heb ik twee inmiddels volwassen zonen die allebei studeren in de randstad.

Ik hou o.a. van lekker eten ,films kijken en fietsen. De reden van naar het mooie Limburg te verhuizen is divers. De beeldschone natuur en de vriendelijkheid van de Limburgse mensen spelen hierbij een belangrijke rol. Ook wilden we dolgraag weer wonen in een dorp.

Na zoveel jaar in de rij-instructie ben ik nog steeds supergemotiveerd om jou tot een veilige en zelfstandige automobilist te laten uitgroeien. Dat we door goed lesgeven in combinatie met veel plezier in de rijles het gewenste niveau en resultaat gaan boeken. Wie weet zien we elkaar binnenkort in de lesauto voor weer een geslaagde ervaring en uiteindelijk examen!

Foto volgt zsm!