Over mij

Mijn naam is Roger Habets. Getrouwd en de papa van 4 prachtige kinderen. Ik ben in 2011 begonnen met Rijschool Roger. Ontstaan vanuit een passie voor het autorijden en de drive om dit over te brengen aan toekomstige rijbewijsbezitters.

Daarvoor heb ik ruim 10 jaar gewerkt in de transport en logistieke sector als chauffeur en planner. Daarna ben ik werkzaam geweest als consultant in zowel de ICT als financiële sector. Omdat ik altijd al een passie heb gehad voor autorijden en dit graag wil overbrengen op anderen ben ik gestart met een autorijschool.

Mijn werkervaring uit het verleden kwam daarbij natuurlijk goed van pas. Mede door het vak van consultant heb ik ruime ervaring opgedaan met het overbrengen van kennis en kunde op anderen. En het vak van chauffeur heeft ervoor gezorgd dat ik weet wat je in het verkeer kan verwachten en er verwacht wordt van een toekomstig rijbewijsbezitter.

Rijschool Roger is een dynamische rijschool in Wijnandsrade (Parkstad). Hét adres voor je rijbewijs B (schakel of automaat) en je aanhangerrijbewijs!

Actueel

Omdat de wereld om je heen voortdurend veranderd en ook de wereld van verkeer en vervoer, dien je ook als rijinstructeur deze veranderingen te borgen. Daarom volg ik regelmatig cursussen en lees ik vakliteratuur om op de hoogte te blijven.

Neem gerust een kijkje op de site zodat je ziet welke mogelijkheden er zijn. Ben je geïnteresseerd neem dan contact met me op. Ik zie je graag komen!