Bel +31 (0)6 - 47 38 24 15 voor een kennismaking les of aanvullende informatie
RIJSCHOOL ROGER

Over

Over mij

Mijn naam is Roger Habets. Getrouwd en de papa van 4 prachtige kinderen. Ik ben in 2011 begonnen met Rijschool Roger. Ontstaan vanuit een passie voor het autorijden en de drive om dit over te brengen aan toekomstige rijbewijsbezitters.

Daarvoor heb ik ruim 10 jaar gewerkt in de transport en logistieke sector als chauffeur en planner. Daarna ben ik werkzaam geweest als consultant in zowel de ICT als financiële sector. Omdat ik altijd al een passie heb gehad voor autorijden en dit graag wil overbrengen op anderen ben ik gestart met een autorijschool.

Mijn werkervaring uit het verleden kwam daarbij natuurlijk goed van pas. Mede door het vak van consultant heb ik ruime ervaring opgedaan met het overbrengen van kennis en kunde op anderen. En het vak van chauffeur heeft ervoor gezorgd dat ik weet wat je in het verkeer kan verwachten en er verwacht wordt van een toekomstig rijbewijsbezitter.

Rijschool Roger is een dynamische rijschool in Wijnandsrade (Parkstad). Hét adres voor je rijbewijs B (schakel of automaat) en je aanhangerrijbewijs!

Actueel

Omdat de wereld om je heen voortdurend veranderd en ook de wereld van verkeer en vervoer, dien je ook als rijinstructeur deze veranderingen te borgen. Daarom volg ik regelmatig cursussen en lees ik vakliteratuur om op de hoogte te blijven.

Neem gerust een kijkje op de site zodat je ziet welke mogelijkheden er zijn. Ben je geïnteresseerd neem dan contact met me op. Ik zie je graag komen!

Instructeurs

Gerard Vermeulen

Hoi mijn naam is Gerard Vermeulen en al ruim 28 jaar enthousiast rij-instructeur. Ik ben geboren in een heel klein dorpje genaamd Schalkwijk in de gemeente Houten. Voordat ik bij Rijschool Roger terecht kwam was ik actief in de regio Utrecht voor drie verschillende rijscholen, in de plaatsen Culemborg, Houten en IJsselstein.

Inmiddels woon ik tevreden samen met mijn vriendin in een klein dorp in de buurt van Born. Hiervoor hadden we een jaar of acht een zogeheten latrelatie. Uit een vorig huwelijk heb ik twee inmiddels volwassen zonen die allebei studeren in de randstad.

Ik hou o.a. van lekker eten ,films kijken en fietsen. De reden van naar het mooie Limburg te verhuizen is divers. De beeldschone natuur en de vriendelijkheid van de Limburgse mensen spelen hierbij een belangrijke rol. Ook wilden we dolgraag weer wonen in een dorp.

Na zoveel jaar in de rij-instructie ben ik nog steeds supergemotiveerd om jou tot een veilige en zelfstandige automobilist te laten uitgroeien. Dat we door goed lesgeven in combinatie met veel plezier in de rijles het gewenste niveau en resultaat gaan boeken. Wie weet zien we elkaar binnenkort in de lesauto voor weer een geslaagde ervaring en uiteindelijk examen!

Sanne Marije Spek

Ik ben Sanne, moeder van een aantal zonen, en afkomstig uit Vlaardingen. Na heel wat jaren in België gewoond te hebben woon ik nu sinds 3 jaar weer in Nederland, Limburg. Na eerst rijles gegeven te hebben in Eindhoven, ben ik via Weert, Roermond, Sittard uiteindelijk in Wijnandsrade terecht gekomen!

Mijn passie voor auto rijden komt eigenlijk door mijn zoons. Alles in huis draaide om auto’s, motoren en vliegtuigen. Piloot worden was geen optie maar rijles geven wel. Ik geef nu 16 jaar rijles, met heel veel plezier en passie! In al die jaren heb ik heel wat verschillende aspirant bestuurders naast mij gehad, van jong tot oud!

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met mijn partner te gaan motor rijden, of met alle kinderen te gaan skiën! Ook hardlopen en mountainbiken doe ik regelmatig.