• 5 star review  Zonemans heeft hier zijn rijbewijs gehaald! En ik kan oprecht zeggen, dat ik met veel plezier naast hem ga zitten, vanaf dag 1 dat hij geslaagd is!! Onze dochter gaat komend jaar zeker ook bij Roger lessen!!

  Mischa Severens Duyzings Avatar Mischa Severens Duyzings
  30 September 2017

  5 star review  Zeer fijne rij-instructeur met een goeie dosis humor! Altijd heel erg duidelijk en snap je het na de 3e keer nog niet dan legt hij het nogmaals rustig uit. Zelf heb ik door mijn autisme meer moeite met het meteen begrijpen van dingen die mij verteld of uitgelegd worden maar daar zag Roger altijd doorheen. Ik vind Roger een zachtaardige, rustige en lieve man die buiten dat alles ook nog eens super is in het geven van rijles! Al 1,5 jaar ben ik in bezit van het rijbewijs dankzij hem en in 1 keer geslaagd. Roger ik ben je nog altijd dankbaar voor de fijne rijlessen en dat het tóch gelukt is om het te halen! Groetjes Femmy! �

  Femmy Pijnenburg Avatar Femmy Pijnenburg
  7 September 2017

  5 star review  

  Amodena Habets Avatar Amodena Habets
  2 September 2017
 • 5 star review  Super goede begeleiding gehad

  Eric Webers Avatar Eric Webers
  18 July 2017

  5 star review  Hele goede rijschool, Vorige rijschool ben ik 2x gezakt en bij rijschool roger in 1x geslaagd,legt alles rustig uit. Echt een aanrader!

  Dennis Simons Avatar Dennis Simons
  29 June 2017

  5 star review  Professioneel en klant vriendelijk �

  Rene Funken Avatar Rene Funken
  14 March 2017